ForsideHuskeliste (0)Min kontoHandlekurvKasse

TAPE ON/OFF B VARE SALG

Preferanser for søk

Vis:
Sorter:
TAPE ON/OFF EXTENSIONS SALG KUPP VARER
Kr 599,-
KUPP VARER! Dette er extensions av topp kvalitet men med tape som har gått ut av produksjon. ..
Kjøp
Legg i huskeliste
Sammenlign
Kr 599,-

Her kan du gjøre noen B vare kupp! Av og til får vi inn hår vi ikke selger av diverse grunner, det kan være feil på pakning, litt for korte lengder, tørt hår eller andre grunner. Mange kontakter oss å spør om B varer så vi har samlet opp det vi har hatt liggende av Tape on/off hair extensions som er kraftig nedpriset. Passer perfekt til deg som setter på hår hjemme og ikke har behov for å sette på

hos en kostbar frisørsalong, men kan ta av og på fester etter eget ønske, bytte tape selv osv.  Håret selges uten garanti men kan fint brukes og fargene er topp!

Håret sendes ut som 50 eller 60 cm lengder, vi har litt av begge deler, og dette tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker!!

 

Tape On/Off  fra My Trendy Hair er topp kvalitets hår som alle de beste frisør salongene i England, USA og nå også i Norge bruker.  Dette er et tape hår med den moderne tape on/off metoden der du setter på hår for premanent bruk over flere mnd.  Enkelte av våre kunder har tape on/off håret vårt i både ett og to år.  Det unike er at når håret ditt vokser ut og du får ettervekst bestiller du bare ny vår remover og ny tape fra oss og dermed kan du flytte opp håret opptil flere ganger.   Det følger med monterings guide samt after care guide gratis til alle bestillinger. 

Tape On/Off leveres i 50 grams pakker. For de aller fleste holder det med 2 til 3 pakker hår altså 100-150 gram.  Dersom du ønsker ekstreme volume kan du bestille 4 pakker totalt 200 gram.  Denne hår kvaliteten har du aldri opplevd tidligere, dette er hår direkte fra Londons mest trendye gater!

Våre Tape On/Off extensions selges vanligvis KUN hos frisør salonger pga den høye kvaliteten men vi har tillatelse til å selge dem kun i denne nettbutikken i Norge og vi har eneretten på dem utenom profesjonelle frisør salonger i Norge!  Våre Clip on er silkemyke, renset og kommer fra den aller dyreste fabrikken med garanti på kvaliteten.

Vi er de eneste som kan garantere at vi leverer REMY hår som frisørsalonger bruker!

Usikker på din farge eller hvor mye hår du trenger, send oss e post eller bilde til post@hairdirect.no så hjelper vi deg.

Vi er veldig stolte over våre REMY hair extensions og vi garanterer for kvaliteten.

Type: Tape On/Off Extensions
Deler: 20 fester fester pr pakke, 10 sandwicher / 2.5 gram i hvert feste.
Kvalitet: INDISK REMY HAIR, SALONG KVALITET
Vekt: 50 gram
Lengde: 50 eller 60 cm
Bruksområde: Håret kan slettes, styles, farges, glattes og krølles men vi anbefaler å være forsiktig med bruk av mye slettetang og farging av håret. Monteringstid:  60 - 120 min

Tape On/Off fra My Trendy Hair av REMY kvalitet som festes uten behov for verktøy eller varme. 

Monteringsanvisning og after care brosjyren medfølger alle våre hårpakker
 
Festene er enkle å fjerne ved bruk av tang og vår unike super remover. Eneste i Norge helt uten gift stoffer og løsemidler!!