MTH PROMOTION AND INFLUENCERS LES HER:

Har du en bra instagram konto? Driver du med en sport du mener fortjener oppmerksomhet, driver du med noe du er stolt av og ønsker at vi skal promotere samtidig som at du promoterer oss og våre produkter? Vi har et system der man kan stige oppover ettersom hvor god jobb man gjør og hvor flink du er å promotere våre produkter med fine bilder o.l.

NIVÅ 1 STARS & FRIENDS

Du blir godkjent MTH Ambassadør på nivå 1 og får en rabattkode på alle kjøp til deg selv og en til dine følgere, i tillegg får du fri tilgang til alt av tilbehør-produkter gratis (!)

NIVÅ 2 MTH FAMOUS

Du blir godkjent MTH Ambassadør på nivå 2 og får en høy rabattkode på alle kjøp samt en mindre rabattkode til alle dine følgere, i tillegg får du fri tilgang på alt av tilbehør-produkter så lenge du er godkjent ambassadør. Er du storforbruker av extensions kan denne pakken fort bli verdt 10-20.000.- i året for deg!

NIVÅ 3 MTH FAMOUS – HOVEDAMBASSADØR

Kommer du opp til nivå 3 hos oss får du full spons, det vil si at du får alle produkter du ønsker gratis samt at vi kan være behjelpelig med gratis frisør samt flyreiser og andre reiser til forskjellige happenings der mange av Norges mest interessante folk deltar. For å oppnå nivå 3 må man ha en svært velfungerende instagram-konto, en stor facebook gruppe man driver eller på en annen måte tilføre MTH en type representasjon som vi kan være stolte av og se effekten av i markedsførings-planen vår.

HEY – l KNOW A STAR!

Kjenner du en topp blogger, skuespiller eller noen du mener ville passet perfekt med MTH FAMOUS status? Dersom du sender inn tips til oss på hello@mytrendyhair.com og denne personen blir valgt vil du selv oppnå MTH AMBASSADØR status nivå 2 (!) Så kjenner du noen eller vet du noen ikke nøl med å send oss tips!