RETUR AV VARER

FARGEBYTTE

Send håret du har mottatt inn til oss og legg en lapp inni pakken med ordre nummer, ditt navn samt fargen du ønsker å bytte til.

 

Send retur/bytte pakken til:

My Trendy Hair
Stortorget 5
9008 Tromsø

Mrk: Retur

 

Ved retur av pakker med lav verdi kan du bruke alle fraktmetoder også frimerker.

Ved retur av pakker med høyere verdi MÅ du alltid sende med sporingsnummer. Da har du garanti på forsendelsen via Posten/Bring og vi kan lett spore og finne pakker som evt kommer på avveie eller er forsinket til oss pga eksterne forhold.

Legg ved navn, adresse og ordrenummer (Viktig!)

 

TAPE – VANLIG ELLER ULTRA HOLD?

Har du problemer med mini-tape festene har du sannsynligvis en hår-type som krever Ultra Hold tape, bestill den i nettbutikken. Aldri sett på alt TAPE – håret samtidig, sett et par fester først for å finne ut hvilken hår-type du har. Våre extensions leveres med tape for standard hår-type og normal (ikke fet) hodebunn.

 

ANDRE PROBLEMER?

Vi selger store mengder extensions, reklamasjoner er sjelden. Ved eventuelle problemer må håret sendes inn umiddelbart for sjekk – innen 4 uker etter kjøps-dato, dette for at vi skal kunne sjekke håret mens det enda er nytt.  Dersom håret sendes inn for sent er går garantien ut da hair-extensions som er ekte menneske-hår har en levetid på 4 uker – 52 uker alt etter behandling og produkter man bruker. Vi anbefaler å bytte håret ofte særlig om man lever et aktivt liv. Husk at bruk av produkter med silikon og sulfater, farging og sletting med slette-tang ødelegger extensions!

 

ANGRERETT

Iht Norsk lov har man angrerett på alle bestillinger gjort online. Vi følger Norsk lov og det vil alltid kun være 14 dagers angrefrist uansett årsak på alle bestillinger. For det første må du etter angrerettloven § 21 benytte angreretten innen 14 dager fra du «får varen i fysisk besittelse» dvs når pakken er levert i din postkasse eller når du henter den på hentestedet. Så må angreskjema fylles ut og pakken returneres til oss. Dersom angrefristen har gått ut vil du alltid hos oss i MHT likevel få bytte farge eller bytte til annet produkt selv om det har gått over angrefristen. Maks grensen hos oss for bytte av produkter er 6 mnd etter bestllingsdato dette pga tape fester og andre fester som har begrenset holdbarhet.











    Annet, vennligst spesifiserMottok feil vareOrdrefeilProduktfeil, spesifiser