RETUR AV VARER

FARGEBYTTE

Send håret du har mottatt inn til oss og legg en lapp inni pakken med ordre nummer, ditt navn samt fargen du ønsker å bytte til.

 

TAPE – VANLIG ELLER ULTRA HOLD?

Har du problemer med mini-tape festene har du sannsynligvis en hår-type som krever Ultra Hold tape, bestill den i nettbutikken. Aldri sett på alt TAPE – håret samtidig, sett et par fester først for å finne ut hvilken hår-type du har. Våre extensions leveres med tape for standard hår-type og normal (ikke fet) hodebunn.

 

Send retur/bytte pakken til:

 

My Trendy Hair
Stortorget 5
9008 Tromsø
Mrk: Retur

Ved retur av pakker med lav verdi kan du bruke alle fraktmetoder også frimerker.

Ved retur av pakker med høyere verdi MÅ du alltid sende med sporingsnummer. Da har du garanti på forsendelsen via Posten/Bring og vi kan lett spore og finne pakker som evt kommer på avveie eller er forsinket til oss pga eksterne forhold.

Legg ved navn, adresse og ordrenummer (Viktig!)

 

ANDRE PROBLEMER?

Vi selger store mengder extensions, reklamasjoner er sjelden. Ved eventuelle problemer må håret sendes inn umiddelbart for sjekk – innen 4 uker etter kjøps-dato, dette for at vi skal kunne sjekke håret mens det enda er nytt.  Dersom håret sendes inn for sent er går garantien ut da hair-extensions som er ekte menneske-hår har en levetid på 4 uker – 52 uker alt etter behandling og produkter man bruker. Vi anbefaler å bytte håret ofte særlig om man lever et aktivt liv. Husk at bruk av produkter med silikon og sulfater, farging og sletting med slette-tang ødelegger extensions!

     Annet, vennligst spesifiserMottok feil vareOrdrefeilProduktfeil, spesifiser