RETUR AV VARER

 

FARGEBYTTE

Send håret du har mottatt inn til oss og legg en lapp inni pakken med ordre nummer, ditt navn samt fargen du ønsker å bytte til.

 

TAPE – VANLIG ELLER ULTRA HOLD?

Har du problemer med mini-tape festene har du sannsynligvis en hår-type som krever Ultra Hold tape, bestill den i nettbutikken. Aldri sett på alt TAPE – håret samtidig, sett et par fester først for å finne ut hvilken hår-type du har. Våre extensions leveres med tape for standard hår-type og normal (ikke fet) hodebunn.

 

Send retur/bytte pakken til:

 

My Trendy Hair
Stortorget 5
9008 Tromsø
Mrk: Retur

 

Legg ved navn, adresse og ordrenummer (Viktig!)

 

ANDRE PROBLEMER?

Vi selger store mengder extensions, reklamasjoner er sjelden. Ved eventuelle problemer må håret sendes inn umiddelbart for sjekk – innen 4 uker etter kjøps-dato, dette for at vi skal kunne sjekke håret mens det enda er nytt.  Dersom håret sendes inn for sent er går garantien ut da hair-extensions som er ekte menneske-hår har en levetid på 4 uker – 52 uker alt etter behandling og produkter man bruker. Vi anbefaler å bytte håret ofte særlig om man lever et aktivt liv. Husk at bruk av produkter med silikon og sulfater, farging og sletting med slette-tang ødelegger extensions!

 

     Annet, vennligst spesifiserMottok feil vareOrdrefeilProduktfeil, spesifiser